marți, 17 iunie 2008

Cazare Jupiter

Descriere statiunea Jupiter

Jupiter are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc .Este o statiune mica dar simpatica cu hoteluri renovate si cateva din ele cu pozitii foarte spectaculoase pe faleza.
Plaja din Jupiter comunica cu cea de la Neptun aflandu-se in continuarea acesteia. Are o lungime de cateva sute de metri si are un aspect asemanator cu cea din Neptun fiind lata si cu nisipul fin.
Micuta si cocheta ,statiunea Jupiter se intinde intre Neptun (1 km )si Venus (2 km) la circa 5km de Mangalia . In partea din nord se invecineaza cu Neptun iar in partea din sud , situata pe peninsula cu acelasi nume , Cap Aurora.
vezi poze Jupiter

Cazare Jupiter

Hoteluri si vile 3 stele: Hotel Delta, Hotel Meteor ***,Hotel Majestic Jupiter ***, Hotel Tismana***, Hotel California***,Hotel Rio***, Vile Liliacul***, Vila Miruna Valentin.etc

Hoteluri si vile 2 stele: Hotel Camelia **,Hotel Cristal**, Hotel Capitol**,Hotel Scoica**,Hotel Cometa**, Hotel Olimpic**, Hotel Atlas**, Hotel Delta**, Vila Wolf **, Hotel Vila Andi**, Hotel Mimoza*,Hotel Nalba*, Hotel Trandafirul*, Hotel Iris*, Hotel Violeta*,

Niciun comentariu: